روش QKD جهت جلوگیری از نفوذ

باتوجه به پیشرفت‌های جدید در حوزه رایانه‌های کوانتومی به زودی هکرها تلاش می‌کنند به این رایانه‌های نفوذ کنند. آنها سعی می‌کنند رمزهای هر گونه اطلاعات آنلاین را بگشایند. در همین جهت دانشمندان نوعی سیستم رمزگذاری کوانتومی ضد هک ساخته‌اند. محققان دانشگاه ایالتی اوهایو سیستم جدیدی را ابداع کرده‌اند که می‌تواند کدهای رمزگذاری را با سرعت مگابیت برثانیه بسازد. حال آنکه در روش‌های فعلی چنین کدهایی با سرعتی ۵ الی ۱۰ برابر کمتر ساخته می‌شود. این روش رمزگذاری در برابر حملات معمول هک بسیار مقاوم است. این محقق می‌گوید که این روش که QKD نام دارد با استفاده از ویژگی‌های بنیادین کوانتوم مکانیک تغییرات ذرات ریز مواد مانند الکترون یا فوتون ها را اندازه گیری می‌کند و با استفاده از این تغییرات هرگونه نفوذ امنیتی را به هر دو طرف هشدار می‌دهد.