کاربران پیام‌رسان‌های واتس‌آپ، فیس‌بوک و وایبر در معرض هک.

براساس تحقیق یک دانشجوی ایرانی دانشگاه بیرگام، کاربران پیام‌رسان‌های  واتس‌آپ، فیس‌بوک و وایبر در معرض کلاهبرداری و هک قرار دارند. وی و همکارانش در این تحقیق متوجه شدند بیشتر کاربران این سه پیام‌رسان در برابر حملات بدافزارها قرار دارند زیرا از ویژگی های امنیتی مناسب استفاده نمی‌کنند. در این تحقیق حدود ۱۴ درصد شرکت کنندگان توانستند به طور ایمن از این پیام رسان‌ ها استفاده کنند. وی که مدیر تحقیق است،  میگوید که هنگام محاوره در این پیام رسان ها احتمال دارد یک بدافزار طرف سوم یا حمله سایبری با کمک انسان پیام های افراد را رصد کند. این درحالی است که فیس بوک مسنجر ویژگی رمزگذاری اتوماتیک ندارد اما به کاربر اجازه می دهد این گزینه را به طور انتخابی فعال کند. اما واتس آپ و وایبر هر دو خدمت رمزگذاری پیام را به طور سربه سر ارائه می کنند، به طوریکه کاربر نمی تواند حتی به پیام های خود دسترسی داشته باشد. همین روند سبب شده بسیاری از کاربران تصور کنند محاوراتشان ایمن است.