بیل گیتس: در آینده امکان انتقال ویروس‌های بیولوژیک از طریق فضای سایبری فراهم می‌شود

سردار جلالی در نخستین همایش ملی پدافند بیوسایبری در مرکز همایش‌های شهید طهرانی مقدم بیان کرد که دانش سایبر یک دانش نوین در جهان است و با توجه به تغییر ماهیت دانش در جهان و افزایش جایگاه دانش سایبر و جنگ نرم در دنیا، تهدیدهای عصر سایبر باید مورد توجه همه کشورها قرار گیرد. در سند چشم انداز ۲۰۲۰ آمریکا بر این نکته تاکید شده که آمریکا تسلط بر دنیا را بر اساس فضای سایبر دنبال می‌کند و تسلط بر انسان ها را نیز بر اساس کنترل منابغ غذایی. فضای سایبر به فضای سایر علوم از جمله علوم بیولوژیک نیز مرتبط شده است و جنگ های اطلاعاتی و جنگ سایبری وارد محدودهای جدیدی از جمله جنگ های بیولوژیک شده است. رئیس سازمان پدافند غیر عامل گفت که آمریکا و غرب در فضای جدید به دنبال ترکیب اینترنت با فناوری های ارتباطی دیگر هستند و برای تسلط خود علاوه بر فضای سایبری از امواج الکترومغناطیس و تسلط بر دستگاه های پزشکی از طریق اینترنت استفاده می کنند. استراتژی جدید تسلط بر دنیا در جهان غرب به خصوص آمریکا ترکیب و تلفیق ارتش فیزیکی با ارتش سایبری است و در واقع شاهد شکل گیری جنگ های ترکیبی که در واقع تلفیقی از جنگ های نظامی و سایبری است در جهان هستیم. وی افزود: چندی پیش بیل گیتس، صاحب کمپانی مایکروسافت در کنفرانس مونیخ در سخنرانی اعلام کرد که در آینده امکان انتقال ویروس های بیولوژیک از طریق فضای سایبری فراهم می شود و شاید بتوان از این طریق ویروس هایی مانند فلج اطفال، آنفلوانزا و آبله را از طریق سیستم های یارانه ای به انسان منتقل کرد.